(024) 352 39 11

Talis maakt elektrisch koken mogelijk

Al onze woningen gaan uiteindelijk allemaal van het aardgas af. Steeds vaker krijgen we van huurders de vraag of zij elektrisch kunnen gaan koken. Vanaf 1 januari 2023 regelen we dit als de huurder een nieuwe keuken krijgt. Nieuwe huurders krijgen een woning waarin ze alleen elektrisch kunnen koken. De huurder moet zelf een (inductie)kookplaat en geschikte pannen kopen.

Het vervangen van de keuken vraagt u bij ons aan. U kiest of u op gas blijft koken of overgaat naar elektrisch. Als u op gas blijft koken kan dat.  Dan treffen we wel de benodigde voorzieningen om in de toekomst over te gaan op elektrisch koken. Als u elektrisch koken kiest moet u zelf  een (inductie)kookplaat en geschikte pannen kopen. Het aanpassen van de keuken is gratis.

Kreeg of bestelde u tussen 1 oktober 2022 en 1 januari 2023 een nieuwe keuken? En wil u graag over op elektrisch koken? Dan passen bij dat alsnog kosteloos aan.

Nieuwe huurders gaan automatisch over op elektrisch koken
Wij maken woning die vrijkomen namelijk eerst klaar voor elektrisch koken. U moet zelf een (inductie)kookplaat en geschikte pannen kopen. In een sommige gevallen kunnen we de woning nog niet voor elektrisch koken klaarmaken. Dan kookt u op aardgas. Dit staat dan in de advertentie vermeld.

Is uw keuken nog niet aan vervanging toe?
Maar wil u wel elektrisch koken? Dat kan, u regelt dit dan zelf. Zorg ervoor dat u dit wel aanvraagt via onze website. Dat kan via de pagina ‘verandering aanbrengen’. Wij kijken dan of het technisch mogelijk is en welke veranderingen er nodig zijn. De kosten voor de aanpassingen zijn voor u. Op de pagina ‘elektrisch koken’ leest u hier meer over.