(024) 352 39 11

Hoogste punt Hart van de Waalsprong

Vorige week bereikten we het hoogste punt van ons nieuwe woongebouw De Elft in het Hart van de Waalsprong. Samen met AM, VanWonen, Dura Vermeer, Hans Geveling en Syntrus Achmea vierden we deze mijlpaal.

Vlaggen HvdW

Hart van de Waalsprong is het nieuwste onderdeel van de wijk Hof van Holland in Nijmegen-Noord. Hier bouwen we 51 sociale huurappartementen. De appartementen komen in één van de twee centrumblokken in de nieuwe buurt. Met onder andere twee supermarkten, verschillende horecagelegenheden en andere winkels wordt Hart van de Waalsprong het nieuwe woon- en winkelhart van Hof van Holland.

Zeven woongebouwen
De Elft is één van deze gebouwen in Nijmegen-Noord en ligt in het hart van de wijk. Het nieuwe gebouw ligt vlakbij ons woonzorgcomplex Aaron dat we begin 2022 opleverden. In het gebouw komt naast woningen en winkels ook een parkeerdek voor het winkelend publiek. In een ander gebouw reserveren we 15 parkeerplekken voor de toekomstig bewoners van De Elft.

In totaal komen er 500 koop- en huurwoningen. Hiervan zijn er 100 bedoelt voor de sociale huur. Verder komen er 35 winkelunits met onder andere horecagelegenheden. Volgens planning verwachten we de oplevering van het gebouw in het vierde kwartaal van 2023. Met het bereiken van het hoogste punt zijn we weer een stapje dichterbij.